Muziektheater

Purper

Purper’s vier jaargetijden

Rabobank zaal

Prijs € 30,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 30,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Ze waren het zeker niet van plan. Toch keert het legendarische Purper terug in het theater. Te vaak werd aan Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frans Mulder gevraagd: ‘Waarom doen jullie het niet nog eens?’ En dan begint het toch weer te kriebelen… Met het nieuwe muzikale multitalent Diederick Ensink maakten ze er een kwartet van. Vier heren in rok. Dat wordt feest!


Ze waren het niet van plan. Echt niet. Purper, opgericht in 1980, was voltooid verleden tijd. Eigenlijk waren ze net een beetje afgekickt toen Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frans Mulder, los van elkaar, vanuit verschillende hoeken, net iets te vaak te horen kregen: “Waarom doen jullie het niet nog es? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, wil Purper.”
Het begon zowaar weer te kriebelen bij Erik, Frans en Alfred. Wat als ze nu nog één keer...? De tijd zal het leren, want Purper keert terug in het theater! Kort en hevig, zoals de seizoenen. Met een nieuw programma, het nieuwe muzikale multitalent Diederick Ensink in de gelederen en een paar ‘gouwe ouwen’ op het repertoire. Vier heren in rok. Dat wordt feest.


Met: Frans Mulder, Alfred van den Heuvel, Erik Brey en Diederick Ensink

Website: purper.eu