Klassiek

maart

Rabobank zaal

19:30 uur | inleiding gratis, wel reserveren

Hun gemiddelde leeftijd is krap drieëntwintig jaar. Maar dat belet de leden van het Franse strijkkwartet Quatuor Arod niet om wereldwijd de aandacht te trekken. In 2016 wonnen ze de Internationale Competitie Prijs van de ARD, waarna optredens – van het Concertgebouw in Amsterdam tot Tokyo –  volgden. Ze spelen gretig, gepassioneerd en rijk in samenklank. Kortom: volop reden om hun eerdere succes in De Harmonie te herhalen. Nu met strijkkwartetten van Mozart, Bartok en Brahms.

Quatuor Arod: Jordan Victoria [viool], Alexandre Vu [viool], Tanguy Parisot [altviool] en Samy Rachid [cello]

Programma: Mozart Strijkkwartet n°17 KV458 ‘Jagd Quartett’ - Bela Bartok Quatuor n°5 - Johannes Brahms Quatuor à cordes opus 51 nº 2

De strijkers van Quatuor Arod: vuurwerk!

Website: www.quatuorarod.com