Entertainment

Prijs € 31,-

AEGON zaal

Prijs € 31,-

Ragús is Gaelic voor verlangen, passie en vurigheid. En dat is precies wat het publiek deze avond te wachten staat. De bandleden en dansers van Ragús vertolken het beste van wat de traditionele Ierse muziek- en danscultuur te bieden heeft: songs vol emotie en levensvreugde, opzwepende ritmische tapdans en prachtig muzikaal samenspel. Na een optreden in het fameuze Olympia Theatre in Dublin brak Ragús internationaal door. En terecht!

Verlangen, passie, vurigheid. De Ieren hebben er in hun oertaal Gaelic een krachtig woord voor: Ragús! Zo weet u gelijk wat u vanavond staat te wachten. De bandleden en dansers van Ragús vertolken het beste van wat de traditionele Ierse muziek- en danscultuur te bieden heeft: songs vol emotie en levensvreugde, opzwepende ritmische tapdans en prachtig muzikaal samenspel.
De groep heeft zijn oorsprong op een van de Aran-eilanden in Galway Bay. Lange tijd bleef de show voorbehouden aan de eilanders, maar na een optreden in het fameuze Olympia Theatre in Dublin was het hek van de internationale dam. Al meer dan tien jaar op rij strijken ze neer in Nederland, waar hun populariteit ongekend groot blijft.

Alles puur, alles live

Website: www.ragus.ie