Wereldmuziek

Rapalje

Folk ’n Roll Journey

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Tatoeages, kilts en wilde haren: de vier muzikanten van Rapalje lijken rechtstreeks te zijn weggelopen uit de film ‘Braveheart’. De Nederlandse fakkeldrager van de Keltische muziek zet hun roadmovie ‘Folk ’n Roll Journey’ om in een nieuwe theatershow vol anekdotes, hilariteit, muziek en dans. Ondersteund door twee Ierse danseressen en knetterend vuur speelt Rapalje stoere Schotse en Ierse liederen, losbandige melodieën en gevoelige ballades.

Met hun tatoeages, kilts en wilde haren lijken de vier muzikanten van Rapalje rechtstreeks weggelopen uit Mel Gibsons film ‘Braveheart’. Het werd dan ook tijd voor een filmpremière en die kwam er met de documentaire ‘Folk ’n Roll Journey’, in een afgeladen Pathébioscoop.
De Nederlandse fakkeldrager van de Keltische muziek zet de roadmovie om in een nieuwe theatershow vol anekdotes, hilariteit, muziek en dans. Ondersteund door twee Ierse danseressen en knetterend vuur speelt de groep weer het dak van elke zaal met stoere Schotse en Ierse liederen, losbandige melodieën en gevoelige ballades.


Viool en tinwhistle: Dieb | highlandpipes, borderpipes en whistles: David | gitouki, theekistbas, bodhrán en mandoline: William | gitouki, harmonica’s, bodhrán en theekistbas: Maceál | m.m.v. twee Ierse danseressen

Website: www.rapalje.com