Jeugd & Familie

Ravi de Robot

Theater Sonnevanck & Silbersee, i.s.m. Universiteit Twente

woensdag

12

oktober
2022

16:00 uur

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

woensdag

12

oktober
2022

16:00 uurAccent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen. Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi: een robot met een eigen wil. Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten.

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie bestuurt.


Tekst & regie: Daniël van Klaveren
Compositie muziek: Jonathan Bonny
Muzikale leiding: Romain Bischoff
Spel, zang & muziek: Yung-Tuan Ku, Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Georgi Sztojanov en Ravi
Decor & kostuums: Morgana Machado Marques
Ontwerp & bouw robot: Edwin Dertien
Geluidsontwerp: Maurits Thiel
Techniek: Tom de Haas en Christian Toonk
Een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee, in samenwerking met de Universiteit Twente.

Wat als je beste vriend een robot is?

Website: sonnevanck.nl/voorstelling/ravi-de-robot

 

Deel deze voorstelling:   E-mail