Cabaret

Rayen Panday

Trigger

dinsdag

14

april
2020

20:30 uur

.

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

14

april
2020

20:30 uur

.Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich af: wat is nog écht speciaal?

Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, zeer succesvolle, manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ****

Website: rayenpanday.nl

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ****

“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant

“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs *****

“Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater

 

Deel deze voorstelling:   E-mail