Visueel theater

Recirquel

My Land

vrijdag

17

april
2020

20:15 uur

AEGON zaal

Prijs € 32,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

17

april
2020

20:15 uurAEGON zaal

Prijs € 32,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na LF2018 en de vele internationale producties in De Harmonie zijn we trots op Recirquel Company Budapest. Zij komen met een van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen naar Leeuwarden! De artiesten bewegen over een met aarde bedekte ondergrond terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Met ‘My Land’ heeft de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de techniek van de circusartiesten en een samensmelting met dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke kracht. Dat maakt deze voorstelling tot een geslaagd explosief verhalend circus.


Met de nieuwe productie ‘My Land’ brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest onder artistieke leiding van Bence Vagi, na de prachtige voorstelling ‘Nuit de Paris’ opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land.
De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.
In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land.
‘My Land’ is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.
Tijdens het Schotse Edinburgh Fringe Festival in 2018 was ‘My Land’ dé hit van het festival met 28 uitverkochte voorstellingen en ontving de show louter vijf-sterren recensies (o.a. The Scotsman, Voice Magazine, Edinburgh Reporter).

Dé grote hit van Edinburgh Festival Fringe 2018!

Website: recirquel.com

 

Deel deze voorstelling:   E-mail