Cabaret

René van Meurs

Hunkert

donderdag

16

april
2020

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

.

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

16

april
2020

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

.AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De liefde. René van Meurs kan er heel goed over vertellen. Dat doet hij met prachtige verhalen vol mooie inzichten en enorm veel goede grappen.

Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt ernaar verlangen of er zelfs naar smachten. René doet daar een schepje bovenop: hij hunkert. En u kunt niet anders dan van hem houden.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.


Regie: Laurens Krispijn de Boer

Deksels op neuzen en meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen de borst weer vooruit

Website: renevanmeurs.nl

“Het is theater als troost in optima forma.” **** – Trouw

“Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” **** – Trouw

“René is een verhalenverteller, een meester in de zelfspot, en wisselt mooie inzichten af met hilarische grappen.” ❤❤❤❤ - I love theater

 

Deel deze voorstelling:   E-mail