Cabaret

Richard Groenendijk

Om alles!

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen vullen de nieuwe cabaretvoorstelling van Richard Groenendijk. De gelauwerde cabaretier maakt een hoop kabaal en heeft een grote mond, maar ook heeft hij een klein hart. Groenendijk ontziet niets en niemand, zeker zichzelf niet. Een van de meest getalenteerde theaterpersoonlijkheden van Nederland is terug op het toneel!

Richard Groenendijk is een van de meest getalenteerde theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest en verschillende tv-programma’s is hij komend seizoen weer terug waar hij hoort: op het toneel. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘Om alles!’ zien we Groenendijk als vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant, in een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Hij maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. “Intens geestig, maar ook met een warm hart.” (Het Parool over ‘Met de Mantel der Liefde’)


Regie: Wimie Wilhelm | spel: Richard Groenendijk | kostuum: Stefan Leenaars | licht: Mike den Ottolander

"Ik ben gek op Leeuwarden en kan niet wachten er weer te zijn!" - Richard bij 'Pauw'

Website: www.richardgroenendijk.nl

De Telegraaf ***** over zijn voorstelling ‘Met de mantel der liefde’: “Richard Groenendijk kwam, zag en overwon.”

NRC Handelsblad **** over zijn voorstelling ‘Met de mantel der liefde’: “Groenendijk is vilein en oprecht. Hij kan in volle ernst iets beweren of schaamteloos zijn sentimenten de vrije loop laten, maar dan opeens spottend de ban verbreken.”