Jeugd & Familie

Ro Theater

Snorro

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden in deze nieuwe, swingende remake van de theaterhit ‘Snorro’ opnieuw onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Een vrolijk familiespektakel van het Ro Theater. Vol liedjes, gringo’s, poncho’s, sombrero’s, spannende degengevechten, balletklasjes en de aanstekelijke Mexicaanse livemuziek van Mariachi Tierra Caliente.

Haal de paarden maar van stal en de degens van zolder voor een nieuwe, swingende remake van de theaterhit ‘Snorro’, het veelgeprezen avonturenstuk met de zwier van een lasso en de scherpte van een cactusnaald. De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe babbelzieke paard Wervelwind bestrijden opnieuw onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel, Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. Een vrolijk familiespektakel van het Ro Theater, vol liedjes, gringo’s, poncho’s, sombrero’s, spannende degengevechten, dartele balletklasjes en de aanstekelijke Mexicaanse livemuziek van Mariachi Tierra Caliente.
“De enthousiaste zaal eet uit de hand van Kramer, wiens kinderlijke, volvette over-the-top-stijl hier volmaakt op zijn plaats is.” (NRC Handelsblad *****)


Tekst: Don Duyns | regie: Pieter Kramer | spel: Dick van den Toorn, Meral Polat, Sylvia Poorta, Bas Hoeflaak, Han Oldigs en Tibor Lukács | muziek: Mariachi Tierra Caliente | liedteksten: Alex Klaasen en Loes Luca | decor en licht: Niek Kortekaas | kostuums: Sabine Snijders

‘Viva la revolucion! Kip voor iedereen!’

Website: www.rotheater.nl

NRC Handelsblad ***** in 2009:
“De enthousiaste zaal eet uit de hand van Kramer, wiens kinderlijke, volvette over-the-top-stijl hier volmaakt op zijn plaats is.”