Romy Monteiro

maart

AEGON zaal

Prijs € 35,-

‘All At Once’: een meer toepasselijke titel van een nummer van Whitney Houston is er niet te bedenken voor Romy Monteiro. Ze brak door in talentenjacht ‘The Voice of Holland’, speelde de sterren van de hemel in de hitmusical ‘The Bodyguard’ en bracht op cd een prachtige ode aan Whitney Houston. Tijdens dit fantastische theaterconcert zingt zij songs van Whitney en andere muzikale helden, bijgestaan door een sterke liveband!

Tijdens dit theaterconcert zingt ze songs van haar muzikale helden en van haar eigen album, bijgestaan door een dijk van een liveband. Daarnaast doet Romy een boekje open over alle life changers die ze in korte tijd meemaakte.

Regie: Martin Michel

Snel rijzende ster zingt songs van haar muzikale helden

Website: www.romyontour.nl

de Volkskrant **** over ‘The Bodyguard’:
“Een magnifiek aangekleed soul-rock-discoconcert. De 22-jarige Romy Monteiro brengt deze voorstelling op een hoog muzikaal niveau. (…) Ze zingt alle Houston-krakers alsof zij dat repertoire door vele jaren in het clubcircuit heeft kunnen bijslijpen.”

Algemeen Dagblad **** over ‘The Bodyguard’:
“Een fenomenaal debuut. Monteiro is de attractie van ‘The Bodyguard’. (…) In Monteiro’s stem klinkt werkelijk de echo van Houston door, maar ook als actrice slaagt ze schijnbaar zonder veel moeite.”

Dagblad van het Noorden **** over ‘The Bodyguard’:
“Romy Monteiro te gek in vlammende show. (…) In de creaties van Whitney Houston haalde ze wereldniveau.”