Cabaret

Roué Verveer

Op het laatste moment

AEGON zaal

Prijs € 24,25
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 24,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Hij maakte zes avondvullende theaterprogramma’s, werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en bracht de laatste jaren als onderdeel van het Caribbean Combo fantastische shows met Murth Mossel, Howard Komproe en Jandino Asporaat. Waar de zevende show van Roué Verveer over gaat? Dat weet hij nog niet, dat beslist hij vaak pas op het laatste moment. Maar zijn liefde voor de Surinaamse cultuur zal waarschijnlijk niet onbesproken blijven.

Met zes avondvullende theaterprogramma’s en een nominatie voor de Neerlands Hoop op zijn conto behoort Roué Verveer tot het linkerrijtje van de cabaretdivisie. Hij is regelmatig op tv te zien en maakte de laatste jaren fantastische shows met Murth Mossel, Howard Komproe en Jandino Asporaat als het Caribbean Combo.
Waar zijn zevende show over gaat? Dat weet Roué nog niet, dat beslist hij vaak pas ‘Op het laatste moment’. Maar wie hem een beetje kent, weet dat Roué het graag op driftige en enthousiaste wijze heeft over de liefde en over de Surinaamse cultuur en hoe anders die is dan de Nederlandse.

Bekend van tv

Website: www.roueverveer.nl