Rundfunk

Wachstumsschmerzen

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

RUNDFUNK is bekend van de gelijknamige, absurdistische tv-komedie die zich afspeelt op een fictieve middelbare school. Met ‘Wachstumsschmerzen’ verruilen acteurs Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde de tv-studio voor het theaterpodium.

In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelt het duo speels het thema 'volwassen worden'. Waarom? Omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn…

Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin is het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.
RUNDFUNK kennen we van de absurdistische, gelijknamige tv-komedie, die zich afspeelt op een fictieve middelbare school. Met ‘Wachstumsschmerzen’ verruilen bedenkers, schrijvers en hoofdrolspelers Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde de tv-studio voor het theaterpodium. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelt het duo het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.


Regie: Peter van de Witte | met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Naar de de absurdistische, gelijknamige tv-komedie

Website: www.senf.nl