Cabaret

Sara Kroos

Doorgefokt

AEGON zaal

Prijs € 26,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 26,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Menselijke weeffouten: zijn wij doorgefokt? Volgens cabaretière Sara Kroos zijn we allemaal een beetje stuk. Kniezen heeft geen zin, wij kunnen er beter maar om lachen. Iedereen heeft immers zijn eigen afwijking. In 'Doorgefokt' is Kroos andermaal genadeloos, scherp en ontwapenend. En bovenal verpletterend grappig. Deze nieuwe voorstelling van Kroos kreeg van de Volkskrant maar liefst vier sterren.

In haar hilarische voorstelling gaat cabaretière Sara Kroos het ene moment tot het randje of erover en weet ze het andere te ontroeren. ‘Doorgefokt’ gaat over de menselijke weeffouten, mankementen die wij allemaal herkennen. Kroos constateert dat we als mens zijn doorgefokt. Iedereen heeft wel een eigen afwijking. Eigenlijk zijn we allemaal een beetje ‘stuk’ en daar kunnen we maar beter om lachen. Kroos is in ‘Doorgefokt’ weer genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig. “Welk wapen Kroos ook inzet om haar publiek te veroveren, alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.” (de Volkskrant ****)


Regie: Jessica Borst | drums en percussie: Rutger Hoorn

Website: www.sarakroos.nl

de Volkskrant ****:
“Sara Kroos is het ene moment snoeihard en bot, om het daarna te compenseren met warmte en mededogen. Welk wapen Kroos ook inzet om haar publiek te veroveren, alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.”

Trouw ****:
“Kroos legt feilloos de vinger op de zere plek en drukt er het liefst nog even lekker in. (…) Wie de veerkracht van de mens zo mooi en grappig theatraal kan maken, is een hele grote.”

Algemeen Dagblad *****:
“Sara Kroos is weergaloos. (…) ‘Doorgefokt’ is zonder meer een van haar allerbeste shows. De geestigste in elk geval.”

NRC Handelsblad ****:
“De humor is pittig en heerlijk. (…) Kroos bewijst andermaal tot de top te behoren.”

De Telegraaf ****:
“Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen.”