Jongeren

incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

Met Covermodelwedstrijd

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en kennen elkaar amper. Maar dan krijgt Tess een briefje: 'Jij bent de volgende!' Op zoek naar de waarheid doet zij een schokkende ontdekking. Ze moet zelfs vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar… Spannende theaterthriller van de makers van ‘Shock’ en ‘Vals’ naar de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland.

Vond je ‘Boy 7’spannend? Zat je te bibberen bij ‘Vals’? Sliep je slecht na ‘Shock’? Hou je hart dan maar vast, want hetzelfde team brengt met ‘Schuld’ een nieuwe, bloedstollend spannende theaterthriller, naar de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland.
Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en kennen elkaar amper. Maar dan krijgt Tess een briefje: “Jij bent de volgende!” Op zoek naar de waarheid doet ze een schokkende ontdekking. Ze moet zelfs vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | script, liedteksten en regie: Daniël Cohen | muziek: Fons Merkies | spel: Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kampinga en Sjors Arts | choreografie: Chiara Re | lichtontwerp: Bart van den Heuvel | geluidsontwerp: Erwin van den Broek

Naar de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries

Website: www.schuldthrillermusical.nl