Musical

SELMA ANN LOUIS

Plien & Bianca en Arjan Ederveen e.a.

AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en o.a. Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. 
Het script is geschreven door Nathan Vecht.


Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij.

In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Horeca special

Bij deze voorstelling serveren wij een heerlijke horecaspecial voor maar €12,50:

Amerikaanse beefburger met friet en salade

Hotel & Theater arrangement

Maak je avond nu extra feestelijk en compleet met een exclusief Hotel & Theater arrangement. Klik hier voor meer informatie.


Cast
Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Anne Prakke, Janna Adank, Rosa Veltman, Mark Lindeman, Joshua Albano

AD ★★★★★ – Heerlijk spektakelstuk

Telegraaf ★★★★ – Hilarische roadtrip

NRC ★★★★ – Vrolijk theaterfeestje

Scènes ★★★★★ – Alles is perfect

Het Parool – Onnavolgbaar hilarisch

★★★★★ - "Een heerlijk spektakelstuk!"

Klik hier voor de recensie van het AD.

"Wat was de première van Selma Ann Louis een groot feest! Een spektakelstuk met in de hoofdrollen Plien, Bianca én Arjan Ederveen. Met recht toprecensies en vijf sterren voor deze geweldig geslaagde, geestige en visueel aantrekkelijke roadmovie musical. Dolenthousiast publiek; een must see in De Harmonie."

Arthur Oostvogel - directeur Stadsschouwburg De Harmonie