Shock

AEGON zaal

VANAF 12 JAAR

Met Covermodelwedstrijd

Na een schoolfeest verdwijnt je beste vriendin. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet én angst. De moordenaar komt terug en heeft het ditmaal gemunt op jou! Kun je nog vluchten? Bloedstollende thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries.

Het bloedstollende ‘Shock’, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland, komt naar het theater als spannende thrillermusical! Gemaakt door hetzelfde artistieke team als de thrillershows ‘Vals’ en ‘BOY 7 Live on stage’.
Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | script: Bruun Kuijt | regie en muziek: Fons Merkies | cast: Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers | decor en kostuums: Joris van Veldhoven | licht: Bart van den Heuvel | geluidsontwerp: Erwin van den Broek

Word jij het nieuwe covermodel?
Altijd al een keer model willen zijn? Jouw gezicht terug zien in alle boekenwinkels door heel Nederland? Grijp dan je kans!

Mel Wallis de Vries, schrijfster van onder andere de boeken Vals en Shock, is op zoek naar een covermodel voor haar nieuwe boek. Lijkt dat je wat? Kom dan 11 januari naar Shock in De Harmonie, doe vanaf 18.45 uur mee met de covermodelwedstrijd en wie weet ga jij er met de hoofdprijs vandoor! Wil je zeker zijn van je deelname? Geef je op via Ryanne Keulen: r.keulen@harmonie.nl

Met o.a. Britt Scholte (Brugklas) en Priscilla Knetemann (SpangaS)

Website: www.shockthrillermusical.nl

De Volkskrant: ‘Shock ontpopt zich tot spannende theaterthriller’ ★★★★