Sjors van der Panne

Theaterconcert

Rabobank zaal

Rabobank zaal

In 2014 bereikte Sjors van der Panne de finale van de tv-talentenjacht ‘The Voice of Holland’. Met liedjes van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel pakte hij niet alleen de juryleden in, maar ontroerde hij ook miljoenen Nederlanders. Tijdens zijn uitgebreide theatertournee trakteert hij met gedreven vaste muzikanten zijn publiek op een heerlijk concert met de mooiste liedjes van zijn helden en eigen werk.

“Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél!” Liesbeth List struikelde over de superlatieven toen zij sprak over de sympathieke finalist van The Voice of Holland 2014, die eerst de juryleden en al snel heel televisiekijkend Nederland wist te ontroeren met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel. Dit najaar start hij een uitgebreide theatertournee en trakteert hij met zijn gedreven vaste muzikanten zijn publiek op een heerlijk concert met de mooiste liedjes van zijn helden en eigen werk.

Website: www.sjorsvanderpanne.nl