Entertainment

South African Roadtrip

Celebrating Life

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Deze hartverwarmende, opzwepende voorstelling laat iedereen op aangename wijze kennismaken met de rijkdom aan talen, culturen en (kerst)tradities van de Zuid-Afrikaanse Westkaap. Het Khayelitsha United Mambazo Choir, zangeressen, rapper Jitsvinger, geweldige muziek en een groot videodecor grijpen elk publiek bij de strot. Geseënde Kersfees en ‘n gelukkige nuwe jaar!

“Ze pakken met gemak de hele zaal in. (…) Die stemmen grijpen je bij de strot, zo mooi”, schreef Scènes na het zien van South African Road Trip. De hartverwarmende voorstelling biedt je tijdens de koude wintermaanden de kans om in anderhalf uur op reis te gaan langs de Westkaap van Zuid-Afrika en via muziek, dans en beeld kennis te maken met de rijkdom aan talen, culturen en (kerst)tradities in deze regio. Het Khayelitsha United Mambazo Choir en Xhosa-zangeressen Lungiswa Plaatjies, Nomapostile Nyiki en rapper Jitsvinger zorgen er met een opzwepende show voor dat de grote glimlach op je gezicht wordt afgewisseld door een brok in je keel en kippenvel. Ze worden begeleid door multi-instrumentalist Dionys Breukers en er is een prachtig videodecor. Geseënde Kersfees en ‘n gelukkige nuwe jaar!


Regie: Albert Klein Kranenburg | m.m.v. Khayelitsha United Mambazo Choir, Jitsvinger, Lungiswa Plaatjies, Nomapostile Nyiki en Dionys Breukers | video-ontwerp: Catharina Scholten | kostuumontwerp: Dorien de Jonge | lichtontwerp: Niels Kingsma

Feestelijke uitbundigheid en intieme songs

Website: www.bostheaterproducties.nl

Scènes ****: “Ze pakken met gemak de hele zaal in. (…) Die stemmen grijpen je bij de strot, zo mooi.”

de Volkskrant: “Als een retourtje Kaapstad financieel niet tot de mogelijkheden behoort, is deze Road Trip het best denkbare alternatief.”