Festivals & Events

Prijs € 10,-

Accent zaal

Prijs € 10,-

Deze speciaal voor de Friese Dansdagen gecreëerde voorstelling draait om de ‘onverwachte danser’. Een perfect danslijf is geen voorwaarde om danser te zijn! Mensen met een beperking, fysiek of verstandelijk, spelen de hoofdrol.
Drie Friese choreografen hebben zich laten inspireren door deze dansers en staan onder leiding van de Spaanse choreograaf Carmen Vilches Sánchez.

Combi Expertmeeting Inclusiedans  15:00 -18:30 uur.
In samenwerking met onder andere het Holland Dance Festival is een expertmeeting opgezet voor professionals die met mensen met een beperking (willen) dansen: dansmakers en -docenten, bewegingsagogen uit de zorg en docenten in het (speciaal) onderwijs en voor iedereen die in dit thema geïnteresseerd is.
Reserveren kan door een ticket te bestellen met prijstype 'Combi Expertmeeting Inclusiedans'. Je bezoekt dan eerst de voorstelling om 15:00 uur.