Jeugd & Familie

Sprookjesfestival: Kodo, het geheim van de Samurai

Ida van Dril

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Kodo woont met zijn vader aan de rand van een mysterieus woud. Als hij niet speelt met zijn vriend de Vos, die hem leert te vluchten, leert hij van zijn vader te vechten tegen ninja’s. Wat is beter: vluchten of vechten? En komt Kodo ooit te weten wat er met zijn verdwenen moeder is gebeurd? Ida van Dril brengt als geen ander met haar poppen verhalen tot leven.


Ida van Dril weet als geen ander met haar poppen verhalen tot leven te brengen. In het spannende ‘Kodo, het geheim van de Samurai’ vertelt ze een geraffineerd over angst en moed, tegen de achtergrond van de prachtige, geprojecteerde illustraties van Mark Janssen.
Kodo woont met zijn vader aan de rand van een mysterieus woud. Waar zijn moeder is, weet hij niet en zijn vader wil hem over dat geheim niets vertellen. Als Kodo niet speelt met zijn vriend de Vos, die hem leert te vluchten, leert hij van zijn vader te vechten tegen ninja’s. Wat is beter: vluchten of vechten? En komt Kodo ooit te weten wat er met zijn moeder is gebeurd?


Tekst: Ida van Dril en Fred Delfgaauw, naar het boek ‘Kodo, de weg van de boog’ van Bert Kouwenberg | regie: Fred Delfgaauw | spel: Ida van Dril | compositie: Michiel Schreuders en Roel Boon | illustraties: Mark Janssen | kostuums en poppen: Kathelijne Mommens

Een spannend verhaal met prachtige geprojecteerde illustraties van Mark Janssen

Website: www.idavandril.nl

de Volkskrant over Ida van Dril:
“Ze blaast aanstekelijk veel leven in haar poppen.”

Theaterkrant:
“Een fantastische poppenspeelster.”

De prachtige prenten in het boek ‘Kodo, de weg van de boog’ van Bert Kouwenberg zijn van Mark Janssen. Hij weet de Japanse sfeer van hoge, kale bergen, brede bevroren rivieren, tere bloesems en dreigende ninja’s op te roepen. In deze voorstelling van Ida van Dril worden ze op schitterende wijze tot leven gewekt via projecties.