Jeugd & Familie

Sprookjesfestival

Hans en Grietje De Musical

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Een suikerzoet decor, prachtige kostuums en swingende meezingliedjes: Hans & Grietje De Musical heeft het allemaal! Janouk Kelderman, bekend als presentatrice van Keet!, kruipt in de rol van Grietje. Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop is er een Meet & Greet en kan iedereen nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty!


Dit eeuwenoude sprookje, over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos, werd al eens door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling. In deze splinternieuwe, kleurrijke versie wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Met de rest van de cast bezorgt zij in hilarische scenes jong en oud tranen van het lachen. Voorzien van een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, wordt ‘Hans & Grietje De Musical’ een familiefeest om gelijk in je agenda te zetten.


Spel: Janouk Kelderman, Esther van Santen, Michael van Hoorne e.a.

Met Keet! van Telekids

Website: www.vanhoorne.com

Sprookjesworkshop | 13:00 uur | € 2,50
Speel nu zelf een prins of prinses in je lievelingssprookje!

In kleine groepjes maak je nu je eigen sprookjes scène, waarbij je de keuze krijgt uit verschillende sprookjes. Door middel van drie foto’s van een sprookje vul je je eigen scène in. Natuurlijk met behulp en tips van de studenten. Na deze workshop zet je zo je eigen voorstelling op het podium!

 

Klik hier voor de Sprookjesfestival Kleurplaat Actie!
Maak kans op CD's en DVD's van Hans & Grietje of Doornroosje De Musical!