Muziek

Stef Bos

Wereldwijd

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Stef Bos en het theater zijn als twee handen en een piano: beide kunnen niet lang zonder elkaar. In de voorbije tien jaar reisde de bevlogen Nederlandse zanger en liedjesschrijver de hele wereld over. In ‘Wereldwijd’ bundelt hij zijn in vele landen opgedane indrukken. Een rijkgeschakeerde voorstelling als een wereldreis vol verhalen en muziek, waarin Bos – zoals altijd – op zoek gaat naar wat ons verbindt, maar ook de verschillen viert.

Zanger en liedjesschrijver Stef Bos reisde de afgelopen tien jaar de hele wereld over en bundelt de opgedane indrukken in de voorstelling ‘Wereldwijd’. Van de Balkan tot in Afrika, van Mexico tot de Lage Landen en verder. Een avond als een wereldreis in verhalen en muziek, een feest van verscheidenheid, waarin Bos als altijd op zoek gaat naar wat ons verbindt. Maar ook de verschillen viert. Met de verte als een spiegel om te zien wie we zelf zijn. “Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is.” (De Standaard)


Tekst en zang: Stef Bos | band: Steven Cornillie, René van Mierlo, Lené te Voortwis en Martin de Wagter

Website: www.stefbos.nl

De Standaard over zijn vorige programma ‘Een sprong in de tijd’:
“Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is.”

Theaterkrant **** over zijn vorige programma ‘Een sprong in de tijd’:
“Prachtige diepe stem, charmante podiumpresentatie en mooie, afwisselende muziek.”