Cabaret

Stefano Keizers

Erg Heel

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

'Hij heeft het lef om bijzonder irritant te zijn en gaat met satanisch genoegen in tegen de vertrutting waar veel cabaret onder lijdt.' De jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2016 was lovend over winnaar Stefano Keizers, die op tv ook in ‘De Slimste Mens’ een wolf in clownskleren bleek. In zijn eerste avondvullende show zal hij de gemoederen nog meer beroeren en met een brede grijns alle grenzen overschrijden. U bent gewaarschuwd!


Stefano Keizers won in 2016 het sterk bezette Amsterdams Kleinkunst Festival, maar liet de zaal ook in verwarring achter. “Hij heeft het lef bijzonder irritant te zijn en gaat met satanisch genoegen in tegen de vertrutting waar veel cabaret onder lijdt”, schreef de jury. Keizers ontregelt, zo veel is duidelijk. In het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich al tot een wolf in clownskleren. Maar wie is hij? Waar komt hij vandaan? In zijn debuutshow ‘Erg Heel’ zal hij de gemoederen opnieuw beroeren en met brede grijns alle grenzen overschrijden. U bent gewaarschuwd. “Wie zich afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, zag bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien. (…) Een gevaarlijke cabaretier.” (NRC Handelsblad)


Tekst: Stefano Keizers | decor en lichtontwerp: Paul Reintjes

“Een gevaarlijke cabaretier.”

Website: www.stefanokeizers.nl

Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival:
“Een performer pur sang. Met zijn keuzes neemt hij voor lief dat een deel van het publiek hem niet kan of wil volgen. Waarmee hij op toneel doet wat striptekenaars als Gummbah en Kamagurka op papier doen. Het is heerlijk hoe hij het lef heeft bijzonder irritant te zijn. Hij gaat met satanisch genoegen in tegen de vertrutting waar veel cabaret onder lijdt.”

NRC Handelsblad over zijn optreden op het Amsterdams Kleinkunst Festival:
“Wie zich weleens afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, zag bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien: een eerste proeve van een vergelijkbare dosis experiment, tegendraadsheid en vormgevoel. Keizers is wat je noemt een gevaarlijke cabaretier.”