Cabaret

Stefano Keizers

Sorry Baby

donderdag

23

april
2020

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

.

Rabobank zaal

Prijs € 22,-
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

23

april
2020

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

.Rabobank zaal

Prijs € 22,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Sorry dat ik besta, dat je zo veel hebt moeten huilen. Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was. Sorry dat ik je ben tegengekomen. Sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak. Sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij. En sorry ook voor alle andere mensen.

Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.


Script & spel: Stefano Keizers Regie: Jelle Kuiper Decor en lichtontwerp: Paul Reintjes Kostuums: Tessel Brühl Producent: Jelle Kuiper Producties BV Publiciteitsfoto: Lotte Bronsgeest

Sorry baby dat ik besta

Website: stefanokeizers.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail