Muziektheater

Stephanie Louwrier / Rudolphi Producties

Show must go on

vrijdag

8

oktober
2021

20:30 - 21:45 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

8

oktober
2021

20:30 - 21:45 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, onderzoekt Stephanie in deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show met een goede dosis humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand. Ze gaat de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.
 

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.
 
Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.
 


Concept en spel: Stephanie Louwrier
muziek: Christiaan Verbeek
regie: Casper Vandeputte
kostuums: Dymph Boss
licht/vormgeving: Julian Maiwald
Campagnebeeld: Melvin Simons

Website: rudolphiproducties.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail
Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Speciaal voor De Harmonie biedt Arriva een OV-ticket aan. Op deze manier kun je als bezoeker je ticket voor een voorstelling in De Harmonie en je OV-ticket in één keer bestellen. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
https://harmonie.nl/files/product/1623661497-1587996036-Bus6.jpg
vrijdag 8 oktober 2021 om 20:30 uur