Strut & Fret

LIMBO

AEGON zaal

Prijs € 0

VANAF 12 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 0

VANAF 12 JAAR

Het heeft de sfeer van een rokerig, ietwat zweterig etablissement uit de gouden jaren, de spanning van de beste circusacts, de luchtige afwisseling van vaudeville, de prikkeling en oh-la-la van een burlesqueshow en de beukende beats van een stevig rock- of hiphopconcert. Met Limbo brengt Strut & Fret een mix van disciplines met acrobaten, jongleurs, messenwerpers, trapezewerkers, dansers, vuurvreters, zangers, beatboxers en muzikanten. Dichter bij de artiesten kom je zelden: het publiek zit dicht rond het toneel en soms zweven de luchtacrobaten recht boven je hoofd!


Het Australische gezelschap Strut & Fret maakt superattractieve voorstellingen van de ingrediënten cabaret, circus en acrobatiek. Na producties als ‘Cantina’ en ‘Tom Tom Crew’ toert de groep nu over de continenten met ‘LIMBO’. Dit feest voor oog en oor heeft de livemuziek als drijvende kracht: een mix van extatische melodieën, dwars elektronisch lawaai en sexy beats. Op de maten daarvan trekt, als in een schimmige onderwereld, een bonte stoet artiesten voorbij en vechten degenslikker, paaldanseres, (lucht)acrobaat, slangenmens, trapezewerker, danser, beatboxer en clown om voorrang. Alle acts worden subliem aan elkaar gesmeed. Voeg dat bij een prachtig toneelbeeld, veel humor en een aangrijpende act met polsstokken en je komt uit bij de conclusie van Time Out UK: “An irresistable cocktail.”

Mix van cabaret, circus en acrobatiek met internationale allure

Website: www.strutnfret.com

London Evening Standard: “I didn’t want to miss a minute.”

A Younger Theatre (UK): “There are only certain times in your life when you see the perfect show and ‘LIMBO’ will be one of them.”