Tango Extremo en Joris Lutz

Vaudeville

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Tango Extremo neemt u mee naar Club Vaudeville, een obscure maar intrigerende kelder vol criminelen en kunstenaars. Wat heeft de keurige bankbediende Johan daar te zoeken? Samen met hem daalt u af in de duistere wereld van te veel drank, te weinig liefde en louche handel in alles wat verboden is. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour en muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens wil laten klinken.

Tango Extremo neemt u mee naar Club Vaudeville, een obscure maar intrigerende kelder vol criminelen en kunstenaars. Wat heeft een keurige bankbediende als Johan daar te zoeken? Samen met hem daalt u af in de duistere wereld van te veel drank, te weinig liefde en louche handel in alles wat God verboden heeft. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour en muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens wil laten klinken. Als ‘Surabaya Johnny’ of ‘Ich bin von Kopf bis Fuss aus Liebe eingestellt’ wordt gezongen, waant Johan zich in het Berlijn van de jaren twintig. Klinkt ‘Mon homme’, dan komt de Moulin Rouge in Parijs voor zijn ogen tot leven.

Regie: Karel de Rooij | viool: Tanya Schaap | saxofoon: Ben van den Dungen | accordeon: Hans van der Maas | piano: Rob van Kreeveld | bas: Thomas Pol | zang: Job Hubatka | special guest: Joris Lutz

special guest: Joris Lutz

Website: www.tangoextremo.com