The Analogues

Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band

AEGON zaal

AEGON zaal

Wat The Beatles nooit hebben gedaan, gaan The Analogues wel doen: het legendarische 'Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band' in zijn geheel live spelen. Dit album mag dan 49 jaar oud zijn, de nummers hebben niets aan kracht ingeboet. The Analogues speelt ze analoog met strijkers, blazers en alle vintage-instrumenten die The Beatles gebruikten. Ook brengt de band andere nummers van late studioalbums ten gehore. Griezelig dicht bij het origineel!

‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ uit 1967 wordt gezien als een van de belangrijkste albums uit de popgeschiedenis. The Beatles speelden de nummers nooit live, maar dat gaan The Analogues nu goedmaken. De band speelt het gehele album, van de eerste tot de laatste noot, geheel analoog, met strijkers en blazers en alle vintage instrumenten die The Beatles gebruikten. Verwacht geen pruiken, pakken en yeah yeah yeah’s, maar wel respect voor authenticiteit en aandacht voor de kleinste nuance. Ook doen The Analogues een greep uit het rijke repertoire van The Beatles, vooral nummers van de late studioalbums. ‘Griezelig dicht bij het origineel.” (Het Parool ****)

Met hits als 'Lucy in the Sky with Diamonds' en 'With a Little Help from my Friends'

Website: www.theanalogues.net

Het Parool ****:
“Muzikaal een waar spektakelstuk. (…) Griezelig dicht bij het origineel.”