The Boy with Tape on his face

More Tape

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

‘More Tape’ is een indrukwekkende silent comedy show. Sam ‘The Boy With Tape On His Face’ Wills wordt bejubeld in binnen- en buitenland. Zijn shows scoren aan de lopende band vier- en vijfsterrenrecensies. Muziek, geluidseffecten, verbeeldingskracht, inventiviteit en de sportieve medewerking van het publiek zijn de hoofdingrediënten van ‘More Tape’. NRC Handelsblad zag Wills op het Edinburgh Festival Fringe: ‘Hij creëert pure theatermagie.’


In de wereld van show en cabaret zijn er tussen alle welbespraakte ratelaars ook stille acts die diepe indruk maken. Sam ‘The Boy With Tape On His Face’ Wills bijvoorbeeld. Zijn silent comedy shows krijgen zoveel vier- en vijfsterrenrecensies dat Wills geen geld meer hoeft te besteden aan publiciteit. “Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, schreef Time Out.

In ‘More Tape’ is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek, geluidseffecten en een heerlijke portie inventiviteit en verbeeldingskracht. Bijvoorbeeld als hij drie mannen het dansje van ‘Blame It On The Boogie’ leert – waarbij hij zelf voor Michael Jacksons voetenwerk zorgt, maar dan met een twist. NRC Handelsblad zag Wills tijdens een van zijn vele shows op het Edinburgh Festival Fringe: “Hij creëert pure theatermagie, puttend uit een Chaplineske verbeelding.”

"Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig"

Website: www.theboywithtapeonhisface.com

America's Got Talent

The Scotsman *****:
“A show that’s a delight from start to finish, that can be enjoyed by absolutely everybody.”