Musical

The Bridges of Madison County

Lone van Roosendaal, Annick Boer, René van Kooten e.a.

vrijdag

10

mei
2019

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

v/d Valk Hotel & Theater arrangement

vrijdag

10

mei
2019

20:30Rabobank zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

v/d Valk Hotel & Theater arrangement

Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland, waar zij een saai bestaan leidt. Als ze Robert tegen het lijf loopt, komt ze voor een moeilijke keuze te staan: kiest ze voor de man van haar dromen of voor haar gezin? Aangrijpende musical naar de roman van Robert James Waller. Gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep en omlijst door Tony Award-winnende muziek van Jason Robert Brown.


The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar – en ook zijn –  eigen geluk na te streven?

De met Tony Awards® bekroonde muziek van Jason Robert Brown (The Last Five Years) is een hartverwarmende combinatie van de zwierige Italiaanse volksmuziek van Francesca en de Amerikaanse country van Robert. Aanvankelijk lijkt het een clash van culturen maar gaandeweg ontstaan duetten waarin de twee stijlen naar elkaar toe groeien. The Daily News noemde het “one of Broadway’s best scores in the last decade.”

Hotel & Theater arrangement | Boek deze voorstelling met een uniek Hotel & Theater arrangement i.s.m. v/d Valk Hotel Leeuwarden! Inclusief overnachting, ontbijtbuffet, theaterticket, ontvangst & pauze arrangement én parkeerticket voor slechts €99,- per persoon. Klik hier voor alle informatie en om dit arrangement te reserveren via v/d Valk Hotel Leeuwarden. 


Script: Marsha Norman, naar de roman van Robert James Waller | vertaling en regie: Koen van Dijk | muziek en liedteksten: Jason Robert Brown | muzikale leiding: Marco Braam | choreografie: Chiara Re | met: Lone van Roosendaal, René van Kooten, Annick Boer, Ad Knippels e.a. | decor: Eric Goossens | kostuums: Joost van Wijmen

Misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit is nu een onweerstaanbare zomermusical

Website: www.bridgesmusical.nl

Trouw: “Aangrijpende liefdesdilemma's in The Bridges of Madison County.” ★★★★★

NRC: “Nederlandse ‘The Bridges’ krijgt vleugels dankzij acteerwerk Roosendaal en Van Kooten.” ★★★★

Volkskrant: “Musical The Bridges of Madison County is beter dan de film.” ★★★★