Entertainment

zaterdag

oktober

AEGON zaal

Negen knappe mannen toveren het theater om tot een kroeg waar het bier rijkelijk vloeit en je niet stil kunt blijven zitten. Het wereldberoemde koor The Choir of Man brengt het meest dynamische en gezellige theaterconcert dat je ooit gaat zien naar de Nederlandse theaters! The Choir of Man biedt ieder wat wils met nummers van bijvoorbeeld Adele, Queen, Katy Perry, Guns N’ Roses en Avicii. De ultieme feelgoodshow waarna je met een grote glimlach op je gezicht naar buiten loopt.

Het wereldberoemde koor “The Choir of Man” brengt het meest dynamische en gezellige theaterconcert dat je ooit gaat zien naar de Nederlandse theaters! Negen knappe mannen toveren het theater om tot een kroeg waar het bier rijkelijk vloeit en je niet stil kan blijven zitten. Stomende choreografieën en krachtige percussie worden gecombineerd met sublieme samenzang die je kippenvel bezorgt. De multi-getalenteerde cast met een fantastisch gevoel voor ritme en harmonieën zet het theater op zijn kop: van folk en rock tot pop en musical-meezingers, de mannen draaien hun hand er niet voor om. Bij “The Choir of Man” is er voor ieder wat wils met bekende nummers van o.a. Adele, Queen, Katy Perry en Avicii. Neem jouw allerbeste kroegmoment, vermenigvuldig dit keer tien en deze overrompelende muzikale show zal dat overstijgen!

Bos Theaterproducties brengt The Choir of Man voor de eerste keer naar de Nederlandse theaters na succesvolle tournees over de hele wereld. Het is de ultieme ‘feel-good show’ waar je met een grote glimlach op je gezicht naar buiten loopt.

Producent: Andrew Kay & Nic Doodson Regie: Nic Doodson Met: Aidan Banyard, Tom Brandon, Andrew Carter, Connor Going, Denis Grindel, Freddie Huddlestone, Peter Lawrence, Mark Loveday, John Sheehy, George Bray

"The Ultimate Feel Good Show” - Edinburgh Evening News ★★★★★

Website: thechoirofman.co.uk

De pers over The Choir of Man:
"The Ultimate Feel Good Show” - Edinburgh Evening News ★★★★★

"A feast for the senses, Choir of Man will have you dancing down the aisles. Leave your worries in your coat and grab a pint!" - Broadway Baby ★★★★★

"Go and see…you’ll love it!" - One4Review ★★★★★

"A wildly entertaining joyful romp!" - Broadway World
"...an exhilarating, eclectic mix of pop tunes... the Choir of Man is faultless!" - The Daily Mail