Muziek

The Dutch Eagles

The best of ...

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

The Dutch Eagles is volgens NPO Radio 2 de beste coverband van Nederland. Afgelopen seizoen vierden deze steengoede vertolkers van de grote hits en minder bekende liedjes van de Eagles en genregenoten hun tienjarig jubileum. En vooruit: ze plakken er nog een seizoen aan vast. Dat betekent nogmaals genieten van een avond vol hoogtepunten uit het werk van hun Californische helden en andere persoonlijke favorieten van The Dutch Eagles!

Kan dat eigenlijk, een best of-show door een band die geen eigen materiaal speelt? Wel als je The Dutch Eagles heet. “De beste coverband van Nederland” (Radio 2) was afgelopen seizoen tien jaar ‘on the road’, een periode waarin het zestal uitgroeide tot steengoede vertolkers van de grote hits en minder bekende liedjes van de Eagles en hun genregenoten. Natuurlijk stonden de mannen stil bij dit jubileum en dat was best tof. Zo tof dat ze er nog een seizoen aan vastplakken. Zo kunt u mooi nog een keer genieten van een avond vol hoogtepunten uit het werk van hun Californische helden en andere persoonlijke favorieten. En wist u dat er nog steeds nummers van hun idolen zijn die The Dutch Eagles niet eerder speelden?


Gitaar en zang: Arto Boyadjian en Dennis Wind | gitaar, percussie en zang: Dennis Allaert | bas en zang: Jaco van der Steen | toetsen en zang: Ruben van Mastrigt | drums en zang: André Kemp

"De beste coverband van Nederland"

Website: dutcheagles.com

Leidsch Dagblad:
“Als ‘Hotel California’ wordt ingezet, klinkt dat net zo meeslepend als je gewend bent van het origineel. Voor een coverband is dat het grootste compliment.”

Radio 2:
“De beste coverband van Nederland.”