The Great Downhill Journey Of Little Tommy

Jonas Vermeulen | Boris van Severen

Accent zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

Accent zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

Kleine Tom woont in een stad op de heuvel. De jongen wil de wereld ontdekken, fietst naar beneden en komt tijdens zijn tocht behoorlijk rare mensen tegen. ‘The Great Downhill Journey Of Little Tommy' is heerlijk maf en swingend rocktheater van een stel muzikale Vlamingen. Tussen de knalharde én softe songs door tekent Sarah Yu Zeebroek, dochter van Kamagurka, live illustraties en ontpopt zij zich tot zangeres.

Een stel Vlamingen komt de grens over om ons kikkerlandje eens flink op de kop te zetten met heerlijk maf en swingend rockmuziektheater: “Dit duo met cowboylaarzen, een plectrum in de achterzak van de zwarte jeans, een gepassioneerde spelersziel en een hart vol broze woorden injecteert het hedendaagse theater met een flinke portie sex and drugs and rock and roll.” (Focus Knack)
‘The Great Downhill Journey Of Little Tommy’ vertelt het verhaal van Tommy in songs en tekeningen. Kleine Tom woont in een stad op de heuvel. Hij wil de wereld ontdekken, fietst naar beneden en komt op zijn tocht – zacht uitgedrukt – rare mensen tegen. Vreemde stoere werkmensen, een jager die mis schiet, een mythische vrouwenverschijning…
Vanaf de eerste schreeuw ‘He’s gone!’ door een megafoon is het raak en wordt de toehoorder het verhaal ingezogen met knalharde maar ook softe songs. Elke scène in het verhaal is een lied. Ondertussen tekent Sarah Yu Zeebroek – dochter van Kamagurka – live illustraties en ontpopt zij zich tot zangeres.


Tekst, spel en muziek: Jonas Vermeulen en Boris van Severen | livetekeningen en zang: Sara Yu Zeebroek

Website: www.gpag.nl

Focus Knack: “Dit duo met cowboylaarzen, een plectrum in de achterzak van de zwarte jeans, een gepassioneerde spelersziel en een hart vol broze woorden injecteert het hedendaagse theater met een flinke portie sex and drugs and rock and roll.”