Jeugd & Familie

Theater Artemis

Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Verveel je kostelijk met een artiest die niet op mag, een portier die op zoek is naar zichzelf, een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd wordt gezien en een volgend moment dat niet komt. Deze beeldende, ontregelende jeugdvoorstelling van Jetse Batelaan vierde internationaal successen en won in 2005 de Gouden Krekel. Nu nog één keer te zien met de originele cast!


Wij beloven u niks, maar maken wij dat waar? ‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’ lijkt nog het meest op een luchtkasteel; niks en alles tegelijkertijd. Verveel je kostelijk met een artiest die niet op mag, een portier die op zoek is naar zichzelf, een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet komt. Deze eerste jeugdregie van Jetse Batelaan toonde meteen al zijn voorliefde voor beeldend en ontregelend theater en was een internationaal succes. Het stuk, dat nu nog één keer te zien is met de originele cast, won in 2005 de Gouden Krekel: “Deze voorstelling steelt het hart van het publiek. Én dat van de jury.”


Regie: Jetse Batelaan | spel René Geerlings en Martin Hofstra | decor: Hester Jolink | kostuums: Marike Kamphuis | licht: Gé Wegman | advies: Dorien Folkers en Moniek Merkx | coproductie: BonteHond

Monty Python voor kinderen!

Website: www.artemis.nl

Oog voor detail

Vrij Nederland: “Jetse Batelaan heeft met ‘Het geheven vingertje’ en ‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’ twee van de leukste jeugdvoorstellingen aller tijden op zijn naam staan.”

NRC Handelsblad in 2005:“Het soort voorstelling dat je begrip van de wereld een kwartslag draait.”

The Herald:“More performances should have this kind of nothing happening.”

 

Oog voor detail bril
Bril om te oefenen