Toneel

Theater Rotterdam: Boogaerdt/VanderSchoot & Touki Delphine

Botanical Wasteland

donderdag

16

januari
2020

20:30 - 21:30 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

16

januari
2020

20:30 - 21:30 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Neem plaats in de felgroene proeftuin van Botanical Wasteland. Een futuristische biotoop vol plastic restafval en technopuin waarin de mens niet langer centraal staat. Waarin alles met elkaar verstrengeld is en de grenzen tussen natuur, technologie, lichaam en identiteit zijn opgeheven.

'Botanical Wasteland’ is een muzikale liveperformance en video-installatie ineen. Een happening waar je onderdeel van bent.


Door de destructieve wijze waarop de mensheid zich deze planeet heeft toegeëigend, leven we in een tijd van massale uitsterving. Daarom doen theatermakers Boogaerdt/VanderSchoot en muziektheatergezelschap Touki Delphine een opwekkend pleidooi om onze relatie met de wereld radicaal te veranderen. Botanical Wasteland is een muzikale live performance en video-installatie ineen. Een happening waar je als publiek onderdeel van bent. Een voorstel voor een nieuwe samenleving waarin vooral de ‘non-humans’ een stem krijgen.

Ga mee naar een nieuwe wereld zoals je die niet eerder op toneel zag. Wat je ziet en ervaart, gaat voorbij aan denken en begrijpen. Dus zet je zintuigen wijd open en kijk wat er gebeurt.


Co-creatie: Boogaerdt/Vanderschoot & Touki Delphine / Regie: Bianca van der Schoot / Muzikale compositie: Touki Delphine / Spel: Suzan Boogaerdt, Niels Kuiters, Dalton Jansen en Bo Koek / decoradvies: Marloes en Wikke / Lichtontwerp: Axel Dikkers / Kostuums: Lotte Goos / Regieassistentie: Koen van Etten / Theater Rotterdam presenteert Botanical Wasteland in coproductie met Touki Delphine.

Prikkelend pleidooi voor radicale verandering

Website: theaterbureaudemannen.nl theaterrotterdam delphine.rocks

 

Theaterparadijs
recensie

Deel deze voorstelling:   E-mail