Jeugd & Familie

Theater Rotterdam

Woef Side Story

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 18,75
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 8 JAAR

Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ van Pieter Kramer is het heerlijke ‘Woef Side Story’ opnieuw terug in het theater! De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun passie mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes denkt. Met vette teksten van Don Duyns en Arjan Ederveen. Een warmbloedig familiefeestje!


Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ herneemt regisseur Pieter Kramer het heerlijke ‘Woef Side Story’. De veelgeprezen familievoorstelling won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards en de Z@PP Theaterprijs.

De familievoorstelling speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun passie mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes denkt. Zal de liefde overwinnen in deze hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden? “Vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch.” (de Volkskrant ****)

Website: theaterrotterdam.nl