Te gast

Theatergroep Cannix

A Christmas Carol

Kleine zaal

Prijs € 8,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 8,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Het heeft even geduurd, maar Theatergroep Cannix is terug in de Harmonie! Dit keer met het alom bekende kerstverhaal van Charles Dickens ; A Christmas Carol!

A Christmas Carol is het verhaal over een oude en verbitterde vrekScrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen met geestverschijningen heeft en daardoor tot inkeer komt. Scrooge is een financier en geldwisselaar die zich zijn leven lang heeft gericht op het verkrijgen van meer geld en verder niets. Hij veracht andere zaken dan geld, inclusief vriendschap, liefde en de gedachte van het kerstfeest. Zal deze nacht zijn leven veranderen?

Kom kijken en beleef het mee!

Theatergroep Cannix is de theatergroep van talenten centrum De Cande. De Cande is onderdeel van Stichting de Noorderbrug, gespecialiseerd in zorgondersteuning aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en/of lichamelijke beperking. Stichting De Noorderbrug is actief in Noordoost Nederland.

 


Cast: Verteller Lies Reitsema Danseres Judith Hollenga Scrooge Alex Jongstra Marley Wijbren Rinia Geest verleden Suze IJpma Geest heden Thom Huisman Geest toekomst Jeroen van der Veen/Sjoerd Hamstra Meneer Cracker Menno Atema Mevrouw Cracker Roos Barnhoorn Dochter Cracker Lydia Houtsma Dochter Cracker Ingeborg Iedema Kleine Tim Jan Lolke Pieters Neef Harry Sjoerd Hamstra Regie en script Rianne van Til Regie assistenten Theo van der Geest en Tiddo Pasveer Stagiaire Jessica Jongema