Toneel

Theatergroep Carver

Zwaar Metaal

Kleine zaal

Prijs € 22,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 22,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Theater Carver zoomt met onderkoeld absurdisme in op herkenbaar leed en toont op schrijnende en hilarische wijze het geploeter van gewone mensen. Een beproefd recept, waarop ook ‘Zwaar Metaal’ van Maria Goos drijft. Vier vrouwen (Beppie Melissen, Raymonde de Kuyper, Leny Breederveld en Joke Tjalsma) merken dat de tijd tikt. Nog net zo nieuwsgierig als vroeger willen ze door en grijpen naar wat nog kan zijn. Tot het onvermijdelijke afscheid.

Gedwongen door de natuur moeten we uiteindelijk van alles afscheid nemen. Vier vrouwen – Beppie Melissen, Raymonde de Kuyper, Leny Breederveld en Joke Tjalsma – merken dat de tijd tikt. Nog net zo nieuwsgierig als vroeger willen ze door en grijpen naar wat nog kan zijn. Ze zouden nog weleens heel hard iets willen roepen, maar luistert er nog wel iemand? ‘Zwaar Metaal’ van Maria Goos is een voorstelling volgens het al ruim 25 jaar beproefde Carver-recept, waarin met onderkoeld absurdisme wordt ingezoomd op herkenbaar klein leed en op schrijnende en hilarische wijze het droevige geploeter van gewone mensen wordt getoond.
Na intensieve gesprekken kwam het Carver-team erachter dat zij, die elkaar al jaren kennen en intensief samenwerken – ze wisten het echt niet van elkaar – dezelfde passie, droom en ambitie hebben: heavy metal!


Tekst: Maria Goos | regie: Eva Line de Boer | van en met: Beppie Melissen, Leny Breederveld, Joke Tjalsma en Raymonde de Kuyper

Met Beppie Melissen, Leny Breederveld, Joke Tjalsma en Raymonde de Kuyper

Website: www.viarudolphi.nl