Muziek

Tigre Blanco

Het Tijgersnest

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

In ‘Het Tijgersnest’ nemen de vijf muzikanten van Tigre Blanco het publiek mee naar een nachtelijk bacchanaal in de coulissen van een rondreizend circus uit vervlogen tijden. Daar klinken broeierige rocksongs met een rauwe twist en filmische muziek à la Tarantino. Het podium is als een levensgrote kijkdoos. Tigre Blanco kent zijn klassiekers. 'Meeslepend, groots en onheilspellend', aldus 3voor12.

In 2011 bracht Tigre Blanco het debuutalbum ‘Casino’ uit, waarop filmmuziek, soul,Wijzig rock en gypsy op een prachtige manier werden samengebracht. “Trieste americana, flamenco, blues en het typische Calexico-geluid komen allemaal aan bod en tonen aan dat Tigre Blanco zijn klassiekers kent. En niet alleen kent, maar ook geheel eigen heeft weten te maken. Meeslepend, groots, onheilspellend”, schreef 3voor12.
In ‘Het Tijgersnest’ neemt het vijftal u mee naar een nachtelijk bacchanaal in de coulissen van een rondreizend circus uit vervlogen tijden. Er klinken broeierige rocksongs met een rauwe twist en filmische muziek à la Tarantino, waarbij het podium met behulp van licht, video, objecten en kostumering wordt omgetoverd tot levensgrote kijkdoos.

Website: www.tigreblanco.nl