Tim Knol

donderdag

maart

Accent zaal

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Zijn plaat kreeg lovende kritieken en de single ‘Sam’ werd een hit. Ook opvolger ‘Days’ werd goed ontvangen. Knol speelde op festivals als Pinkpop en Lowlands en deed verschillende theatertours. Tijdens dit theaterconcert laat hij werk horen van zijn vierde album: ‘Cut the Wire’. Daarnaast speelt hij enkele mooie covers, waarover hij ook prachtige verhalen vertelt.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken en de single ‘Sam’ werd een hit. In één klap was Nederland overtuigd van zijn talent, dat hij met opvolger ‘Days’ bevestigde. Tim speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Noorderslag, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Hij groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Tijdens het theaterconcert ‘Lost & Found 2’ laat Tim werk horen van zijn begin 2018 verschenen vierde album ‘Cut the Wire’, “een prachtige plaat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen”, aldus OOR. Daarnaast speelt hij een aantal mooie covers, waarover hij ook prachtige verhalen vertelt.

Website: www.timknol.nl