Jeugd & Familie

Tina, De Musical

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Doldwaze avonturen, vrachten meidenpret en aanstekelijke songs. Dat zijn de ingrediënten van deze vrolijke musical voor meiden, moeders én oma's (en andere familieleden die de afgelopen halve eeuw 'stiekem' weleens in meidenweekblad Tina hebben gesnuffeld). Een heerlijke familievoorstelling over een bezige tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren!


Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en viert dat met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma’s (en broertjes, vaders en opa’s). Het wordt een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Hoewel Tina eigenlijk heel veel aan haar hoofd heeft. Met Puck en Fabio moet ze elke week weer zorgen dat het blad gevuld is. Dan staat Bobby ineens voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat sneller kloppen. Hoe pakt ze dit aan? Gelukkig weet haar oma raad. ‘Tina, de musical’ wordt een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren.


Tekst en regie: Dick van den Heuvel | muziek: Jeroen Sleyfer | cast: Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel, Theun Plantinga, Mylène & Rosanne e.a.

Tina viert vijftigjarig bestaan met familiemusical!

Website: www.tina-demusical.nl/