Entertainment

Tineke Schouten

Highlights

donderdag

10

januari

20:15

AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

10

januari

20:15AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Theaterdier Tineke Schouten maakte in ruim 35 jaar maar liefst 23 shows, bracht ontelbare weergaloze typetjes op de planken, ontwikkelde sketches en tv-shows en schreef prachtige liedjes. ‘Highlights’ is een reis door haar verbluffende theatercarrière. Het beste wat zij ooit maakte, passeert daarin de revue, soms in een nieuw jasje. Ook brengt Schouten nieuw materiaal. Een monumentale show van een monumentale showvrouw.


Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In ruim 35 jaar maakte ze 23 theatershows, zette ze ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde ze sketches en tv-shows en schreef ze prachtige liedjes. Hiermee bouwde ze door de jaren heen een enorme schare trouw fans op.
Als vervolg op haar persoonlijke show van de afgelopen seizoenen maakt Tineke in ‘Highlights’ een reis door haar enorme theatercarrière. De mooiste sketches, types en liedjes – voorzien van een nieuw jasje – passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om ook met nieuw materiaal te komen. Een monument van een show, door een monument van een showvrouw: gegarandeerd een fantastische avond uit.

Een monumentale show van een monumentale showvrouw

Website: www.tinekeschouten.tv