Muziek

Tommie Christiaan

In een ander licht

zaterdag

2

februari

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

2

februari

20:30Rabobank zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Voor Tommy Christiaan is het theater een tweede thuis. Maar niet eerder had hij zijn eigen theatershow. Na succesvolle musicalrollen en optredens in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ besloot hij zijn hart te volgen en voor de muziek te gaan. In deze show brengt Christiaan zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes én nummers van artiesten die het heilige vuur in hem aanwakkerden.

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich af in het theater. Maar een eigen theatershow deed hij nog niet eerder. Na succesvolle musicalrollen en optredens in het tv-programma ‘Beste Zangers’ besloot Tommie zijn hart te volgen en voor de muziek te gaan. ‘Barcelona’, een weergaloos duet met Tania Kross, belandde op nummer 1 bij iTunes en deed het aantal views op YouTube door het dak gaan.
Op zijn in maart verschenen minialbum ‘Zoveel Liefde’ laat Tommie horen dat hij ook met zelfgeschreven Nederlandstalige nummers uit de voeten kan. Sterker nog: hij staat te trappelen om ermee de podia op te gaan. ‘In een ander licht’ wordt een show met eigen liedjes, maar ook nummers van artiesten die het heilige vuur in hem aanwakkerden.

De hoofdrolspeler van 'The Passion 2018' nu solo in De Harmonie

Website: www.tommiechristiaan.com