Cabaret

Ton Kas

KAKMAKER

AEGON zaal

Prijs € 19,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 19,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Wordt 'KAKMAKER' net zo'n overweldigend succes als zijn eerdere voorstellingen ‘Eerste Klootviool’ en ‘JABROER’? Grappenmaker Ton Kas staat in elk geval te popelen. Onder het motto 'Ellende hebben we thuis al' serveert hij zijn dijenkletsers meliger, baloriger en hilarischer dan ooit. Hij legt de lat zó hoog dat hij er makkelijk onderdoor kan. Meesterlijke moppentapper Kas verveelt geen seconde!

Na het overweldigende succes van ‘Eerste Klootviool’ en ‘JABROER’ staat Ton Kas te popelen om ‘KAKMAKER’ naar het theater te brengen. En ook nu is zijn heilige voornemen om moppen te tappen tot u scheelziet van het lachen. Want daar doet hij het voor, niks meer en niks minder, onder het motto: ellende hebben we thuis al. Dus serveert Kas zijn dijenkletsers dit keer nog meliger, baloriger en hilarischer dan u al van hem gewend bent. Hij legt de lat zo hoog, dat hij er makkelijk onderdoor kan. Want: “Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt.” (De Stentor)

Ton Kas grapt voor de sterke maag

Website: www.bunkertheaterzaken.nl

De Stentor over zijn voorstelling ‘JABROER’:
“De komische acteur heeft een mooi genre op het toneel gezet. Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt.”

Het Parool over zijn voorstelling ‘JABROER’:
“Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde. Kas toont zich opnieuw een meesterlijke moppentapper, die met zijn gortdroge voordracht zelfs van ietwat flauwe, voorspelbare bakken nog iets hilarisch weet te kneden.”

Dagblad van het Noorden over zijn voorstelling ‘JABROER’:
“Zijn timing is geweldig. Het is meteen raak als hij het toneel oploopt. Moppen, moppen, moppen, aan een rijgdraad van taalgrappen.”