Cabaret

Ton Kas

Best of...

donderdag

31

oktober
2019

20:15 uur

AEGON zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

31

oktober
2019

20:15 uurAEGON zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ja, je leest het goed! De beste fragmenten passeren de revue. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders en te dikke of juist te dunne wijven wordt weer uit de kast getrokken. Maar dit wordt wel een compleet nieuwe show, laat daar geen misverstand over bestaan! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten. Oók wel eens leuk voor de verandering!

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom!
Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.
Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal! M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...

*STRONG language*
*politiek incorrect*
*hoogste grapdichtheid* *seksistisch*
*vrouwonvriendelijk* *sowieso onvriendelijk* *puur jatwerk*
*100% recyclebaar* *HUMOR*

Ton Kas grapt voor de sterke maag

Website: tonkas.nl

Het Parool over KAKMAKER:

“Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.”

 

Deel deze voorstelling:   E-mail