Muziek

Tribute to Adele

Greatest Hits

Rabobank zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe

Rabobank zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe

De Britse Adele is een van de meest begaafde zangeressen ter wereld. In het theater haar liedjes zingen is dus een ongekende uitdaging. Samen met zes talentvolle muzikanten gaan zangeressen Jasmin Lukkes, Yldau Hoekstra en Yldau Bijlsma en muzikante Marije Hoekstra die uitdaging aan. Tijdens dit tributeconcert passeren de grootste hits van superster Adele de revue. De tien jonge talenten van de Tribute to Adele, Greatest Hits-band zorgen gegarandeerd voor een fantastische avond!


Tribute to Adele, Greatest Hits is een initiatief van zangeressen Jasmin Lukkes, Yldau Hoekstra, Yldau Bijlsma en muzikant Marije Hoekstra. Jasmin studeerde aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en zong bij coverband Traxion. Beide Yldau's ontmoeten elkaar op het conservatorium van Zwolle en wonnen in 2012 met hun band Yldau het Friese songfestival Liet. Ze vertegenwoordigden daarmee Friesland tijdens Liet Internationaal in de Spaanse stad Gijón.
Marije studeerde af aan de opleiding pop en media en speelde onder andere bij de succesvolle band ‘The Heatmachine’. Op dit moment is zij drumster van vrouwenband 'Mr. Right’.

Samen met zes zeer getalenteerde en professionele muzikanten vormen zij met elkaar de Tribute to Adele, Greatest Hits band. Tijdens het concert zullen de grootste hits van internationale ster Adele de revue passeren. Tien jonge talenten met een passie voor de muziek zorgen gegarandeerd voor een fantastische avond!