Cabaret

Try-out Café

Scratch Night

vrijdag

12

februari
2021

20:00 - 21:15 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 7,50

vrijdag

12

februari
2021

20:00 - 21:15 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 7,50

5-11-2020 UPDATE | De voorstelling is verplaatst naar 12 februari 2021.

Een Scratch Night is een avond die in het teken staat van nieuw werk.
Tijdens deze avonden geven we artiesten de mogelijkheid hun materiaal ''uit te proberen'' op een live publiek. Met vanavond optredens van: 


Jaromir Palthe
Een Haagse vogel met gevoel voor humor die niet bang is om zijn mening uit te spreken. Op menig basisschool oudergesprek kregen de ouders van Jaromir te horen dat hij meer bezig was met de clown uithangen dan dat hij werkelijk wat aan zijn school deed. Wijsheid komt met de jaren zou je denken... 

Niet is minder waar. Jaromir is nog steeds bezig de clown uit te hangen. Ja, je leest het goed juf Evelien. 

Met leuke anekdotes uit zijn jeugd en absurde visies op het leven hoopt hij het publiek in een deuk te laten liggen. 

Martin Smid
Martin Smid (1965) geboren in het eigenzinnige Hindeloopen. Altijd nieuwsgierig en op zoek. Als muzikant, tekenaar en de laatste jaren ook als dichter. Hij ging zijn eigen weg door de wereld en deed vooral inspiratie en levenservaring op in Turkije en Duitsland. Om uiteindelijk weer in Leeuwarden zijn culturele weg te vervolgen.

Hij werkt al jaren in De Harmonie en zit daarom dicht bij het artistieke vuur. Deze theatrale wereld van muziek en kunst is een motiverende omgeving, die gedichten opleveren die elke keer weer zoeken naar de mooiste compositie van beeldende woorden. Met compacte zinnen, die na het lezen ervan, een gevoel van nieuwsgierigheid achterlaten. De gedichten kenmerken zich in hun eigen stijl als kort en bondig, vertederend maar soms ook speels en vrolijk en vooral door het leven geïnspireerd.

Annefloor Hoitinga
Annefloor Hoitinga (24) is een klein-kunstenares uit Leeuwarden. De afgelopen jaren heeft Annefloor rondgedwarreld in Utrecht. Waar ze een tijdje heeft gestudeerd aan het Conservatorium. Nu ze terug is in Friesland wil ze weer spelen. Ze maakt theatrale liedjes die ze brengt met een krachtige stem. Annefloor is vaste gast tijdens het Try-Out Café.


Presentator: Tim Honnef

Tim Honnef is theatermaker, schrijver, presentator, organisator en dichter. Tim’s theatervoorstellingen kenmerken zich door een unieke mix van solotheater, interactie, poëzie en het gebruik van multimedia. In zijn voorstellingen wordt door Tim de grens tussen fictie, werkelijkheid en identiteit opgezocht, onderzocht en soms zelfs stiekem een beetje overschreden.
Tim is naast mede-organisator ook de vaste presentator van het Try-Out Café.

     

 

Deel deze voorstelling:   E-mail