Muziek

Typhoon

Moro Lobi

Kleine zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Typhoon is een van de rijzende sterren van muzikaal Nederland. In 2014 leverde hij met zijn tweede album ‘Lobi da Basi’ een meesterwerk af. Het werd overladen met prijzen, waaronder een Edison. Even keert Typhoon nu terug naar de basis. In de theatervoorstelling ‘Moro Lobi’ vertelt hij over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf en daagt hij uit met persoonlijke verhalen en muziek. De setting wordt kleiner, de impact des te groter.

Typhoon gaat als een speer en leverde in 2014 met zijn tweede album ‘Lobi da Basi’ een klein meesterwerk af. “Geen hiphopplaat, maar een knap gearrangeerd popalbum. (…) Verbluffend in muzikale rijkdom, tekstueel sterk, en altijd even toegankelijk als meeslepend”, schreef de Volkskrant in een vijfsterrenrecensie. Middenin zijn zegetocht stapt hij echter voor even uit de storm en keert terug naar de basis.
In de theatervoorstelling ‘Moro Lobi’ – Surinaams voor ‘meer liefde’ – creëert Typhoon een wereld van verbinding en verbeelding en toont hij zijn muzikale inspiraties. Hij vertelt over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf, thema’s die vaker bij Typhoon langskomen. ‘Moro Lobi’ viert het leven, de liefde en daagt je uit met persoonlijke verhalen en muziek. De setting wordt kleiner, de impact des te groter.

De setting wordt kleiner, de impact des te groter

Website: www.mctyphoon.nl