Visueel theater

URLAND

URLAUB

vrijdag

17

mei
2019

20:30

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

17

mei
2019

20:30Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ontdek de jonge honden van performancecollectief URLAND, tijdens hun eerste voorstelling in De Harmonie. URLAND gaat op reis en neemt mee: lievelingsmuziek, lekkere kostuums en oervader Nietzsche. URLAND ontkoppelt. URLAND wil namelijk even vrij zijn van millennialtragiek. URLAUB is een persoonlijke poging theatrale onrust te baren en échte tijd te doden.


Performancecollectief URLAND speelt URLAUB, een Italo-Disco-recreatiehorror.  

Welkom in het tijdperk van de mentale ziektes. De vermoeide samenleving is overprikkeld en hyperactief. De homo economicus vermarkt zichzelf en stilletjes wenen wij bittere Prozac-tranen. We werken onder vrijwillige dwang en ontspannen in dwangmatige vrijheid. Rust wordt onrust.

Te veel waarheid, te veel onwaarheid, te veel verwachtingen, te veel data, te veel toegang, te veel vrienden… TRANQUILO. WE MOETEN ER EVEN TUSSENUIT. VERDOOF ONS. WE NEED VACATION FROM VACATION.

*Engels, Nederlands en Italiaans (kort) gesproken

   

We need vacation from vacation!

Website: www.urland.nl

Klik hier voor de recensie van Theaterkrant | ONTSPANNING IN TIJDEN ONDER SPANNING

“Fascinerend.” - De Volkskrant

“Performancegroep URLAND speelt een onvoorspelbare voorstelling over millennial-problemen. (..) Het grote niets, dat we op vakantie zoeken, is dus helemaal niet zo relaxt.” - NRC